Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zeta

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema! właśnie złożyłem zete i mam pytanie: na które fale potrzebuje FS a na które wystarczy standardowa prędkość golca?

moje wyposażenie:

golec

FS

3 irki 5 flaxów

10 Bo2 reszta kredki (ze złotkiem i PP mam 200k osłon)

około 20 lf3 1 lf4 reszta lf2 (3k z x1)

1 konfa-na dronach lasery, a w generatorach osłona

2 konfa-na dronach osłona, a w generatorach speed

więc które konfy na jakie fale i czy jest jakaś fala której z moim wyposazeniem na PBDO bocie nie zrobie z x1 (jeśli jest taka to napiszcie jaką amunicję na nią użyć)

daje like za PEŁNE i SENSOWNE odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze mam FS do tego po 100k osłon i robię każde wrota bez wyjątku i bez żadnego problemu

zakaz handlu

Opublikowano

Ja zawsze mam FS do tego po 100k osłon i robię każde wrota bez wyjątku i bez żadnego problemu

zalezy mi na czasie bo na 1 konfie z sepromem i desingiem wale po 6k dlatego mi zalezy żeby najczesciej walic na 1 konfie

Opublikowano

ehh konfy przeciez dobre masz 1 konfa czolg 2 konfa speeed. Sam zobaczysz jak to bd.. wszystko walisz na czolgu a na speeedzie uciekasz nie? ... chyba ze botem to ustaw obydwie spedowe bo bot nie ogarnie

Opublikowano

Ja bym radził zrobić takie 2 konfy:

1-full speed, w dronach osłonki, w laserkach laserki[wiadomo]-coś jak tank ale ze speedem.

2-full speed, laserki w dronach i w miejscach na nie-full atak.

Miejąc takie 2 konfigi na pewno dasz radę, bo we wrotach liczy się głównie prędkość :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja mam w kazdej full laserow, napedy -5 +5 oslon i lece na 4irach.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

dzięki za odp ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie

mam te 2 konfy i się poprostu pytam jaka na jaką fale

np. jakbym składał alfe to wiadomo że na mk siboleonity (czy jakos tak) i protki jest 2 konfa czyli ta z FS, a na reszte to 1 konfa czyli czołg i o to samo pytam!

WIEM, ŻE DAM RADE, WIEM ŻE MAM DOBRE KONFY

Opublikowano

włoż na 1 konfe 4 osłonki w dronach i 3 na statku wrazie jakbyś laga dostał. a 2 konfa zrob czolga ;P

kurwa mać umiecie czytać?! wiem jakie konfy mam zrobić tylko na którą fale potrzebuje FS, a na którą nie potrzebuje wgl generatorów speeda?! tak trudno odpowiedzieć! ja pierdole ludzie mają tu po 20 lat, a nikt nie czyta ze zrozumieniem!

Opublikowano

Kurwa i kurwa. Nie możesz zamieniać słów na ładniejsze ? Odpowiedź na twoje pytanie: Na żadną jeżeli umiesz robić wrota... Tam nie ma protegigów.

Opublikowano

Kurwa i kurwa. Nie możesz zamieniać słów na ładniejsze ? Odpowiedź na twoje pytanie: Na żadną jeżeli umiesz robić wrota... Tam nie ma protegigów.

czytałeś 1 post?! robie na PBDO bocie więc moje umiejętności do wrót nie są istotne!

Opublikowano

to jak robisz botem to chyba kazdy prawie robi fs do wrot...

pisałem, że jak zaczne robić to zależy mi na czasie (robie pbdo botem na trialu) dlatego chce mieć jak najwięcej laserów w dronach a w generatorach osłony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...